Home » Massagetechniek » Afslankmassage

Afslankmassage

afslankmassage

De afslankmassage is een intense massagetechniek waarbij cellulite verdwijnt. Ook wordt de huid van heup, billen, bovenbenen en de buik strakker. Bindweefselgrepen, zoals hakken en kneden maken het weefsel losser en soepeler.

De intensiteit van de massage:

  • bevordert de bloedcirculatie
  • voert het teveel aan vocht en afvalstoffen af
  • laat de huidomvang afnemen en
  • vermindert cellulite.

De massage is geschikt voor vrijwel elk gezond persoon. Bij deze massage val je niet af, maar je verliest centimeters in omvang.

Afslankmassage kun je zien als een alternatief voor de bekende liposuctie. Door de stevige en diepe massagetechniek wordt niet alleen de huid mooier maar ook de omvang minder. Een andere positieve bijwerking is dat je je na een afslankbehandeling vaak energieker voelt.

Wat houdt de behandeling in

Afslankmassage is een intense vorm van bindweefselmassage. Zeker in het begin kunnen de massages pijnlijk zijn. Bij de laatste massages is de pijn stukken minder omdat de huid beter doorbloed en soepel is.

Om effectief te kunnen zijn wordt deze massage gegeven in de vorm van een kuur. Dit is nodig om het lichaam goed te trainen (er worden 10 massages gegeven en minimaal twee per week).

Na de kuur is het nodig een keer per een of twee maanden een losse afslankmassage te nemen om de huid mooi te houden. Dit aantal is per persoon verschillend.

Omdat veel mensen nieuwsgierig zijn naar de ervaringen van een patiënt, heb ik een patiënt gevraagd een blog te maken: deel 1, deel 2, deel 3, deel 4, deel 5 en slot.

Cellulite


Met cellulite of sinaasappelhuid is een wat bobbelige structuur in de huid en het onderhuids bindweefsel. Het is geen ziekte en volkomen onschuldig. De benaming cellulite moet je niet verwarren met de medische term ‘cellulitis’. Dit is een bacteriële infectie van het onderhuidse weefsel.

Afslankmassage is een zeer goede behandeling van Cellulite. Door de kuur is de huid niet meer wit maar mooi doorbloed en de sinaasappelhuid is verdwenen.

Voordelen van afslankmassage

Naast het verliezen van centimeters in omvang zijn er nog meer voordelen aan afslankmassage:

  • het draagt bij aan een beter zelfbeeld
  • je krijgt een mooie gladdere strakkere huid
  • Vermindering van cellulite
  • Reiniging van afvalstoffen en opgehoopt vocht
  • je voelt je energieker en fitter
  • het bevordert je gezondheid

En nu verder

Afslankmassage is niet iets wat blijvend is: je moet herhaalbehandelingen doen (1 keer per maand of twee maanden).

Als je op de zelfde manier blijft leven is de kans groot al het werk voor niks is geweest. Het is daarom het beste je levensstijl blijvend aan te passen.

Sport, beweging, rust en gezond eten zijn de beste manier om gewicht te verliezen. Maar afslankmassage kan een goed begin zijn en het is absoluut goed voor het zelfvertrouwen.

Ik denk graag met je mee hoe verder te gaan na de massage kuur.