Afslankmassage

afslankmassage

De afslankmassage is een intense massagetechniek waarbij cellulite verdwijnt. Ook wordt de huid van heup, billen, bovenbenen en de buik strakker. Bindweefselgrepen, zoals hakken en kneden maken het weefsel losser en soepeler.

De massage is geschikt voor vrijwel elk gezond persoon. Bij deze massage val je niet af, maar je verliest centimeters in omvang.

Afslankmassage kun je zien als een alternatief voor de bekende liposuctie. Door de stevige en diepe massagetechniek wordt niet alleen de huid mooier maar ook de omvang minder. Een andere positieve bijwerking is dat je je na een afslankbehandeling vaak energieker voelt.

Wat houdt de behandeling in

Afslankmassage is een intense vorm van bindweefselmassage. Zeker in het begin kunnen de massages pijnlijk zijn. Bij de laatste massages is de pijn stukken minder omdat de huid beter doorbloed en soepel is.

Als je kiest voor een afslankmassage heb je keuze uit 2 zones:

  • billen en benen of
  • buik en armen.

Let op: Er komen teveel afvalstoffen vrij om meerdere zones tegelijk te behandelen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld last van hoofdpijn krijgen en zullen de resultaten minder optimaal zijn.

De afslankmassage van een zone duurt 30 minuten. Voor het beste resultaat is een kuur van tien behandelingen in vijf weken optimaal. Dit houdt dus in dat je twee keer per week langs komt om de zone te laten behandelen.

Aan het eind van de massage kan er nog een pakking op de behandelde zone worden toegepast. Deze pakking bestaat uit een body contour gel die wordt afgesloten met wikkelfolie. Door de samenstelling van de zeewier extracten en essentiële oliën, heeft deze gel een verstrakkende werking op de huid en worden de afvalstoffen beter afgevoerd. Je huid voelt ook heerlijk soepel na de pakking.

Om jouw resultaten goed bij te houden zullen we bij het begin, halverwege en aan het eind van de kuur je omvang meten om zodoende de vooruitgang goed zichtbaar te maken.

Na de kuur is het nodig een keer per een of twee maanden een losse afslankmassage te nemen om de huid mooi te houden. Dit aantal is per persoon verschillend.

Omdat veel mensen nieuwsgierig zijn naar de ervaringen van een patiënt, heb ik een patiënt gevraagd een blog te maken

Voordelen van afslankmassage

Naast het verliezen van centimeters in omvang zijn er nog meer voordelen aan afslankmassage:

  • het draagt bij aan een beter zelfbeeld
  • je krijgt een mooie gladdere strakkere huid
  • Vermindering van cellulite
  • Reiniging van afvalstoffen en opgehoopt vocht
  • je voelt je energieker en fitter
  • het bevordert je gezondheid

En nu verder

Afslankmassage is niet iets wat blijvend is: je moet herhaalbehandelingen doen (1 keer per maand of twee maanden).

Als je op de zelfde manier blijft leven is de kans groot al het werk voor niks is geweest. Het is daarom het beste je levensstijl blijvend aan te passen.

Sport, beweging, rust en gezond eten zijn de beste manier om gewicht te verliezen. Maar afslankmassage kan een goed begin zijn en het is absoluut goed voor het zelfvertrouwen.

Ik denk graag met je mee hoe verder te gaan na de massage kuur.