hoe voel je je na een ontspanningsmassage?Voel je jezelf wel eens uitgeblust of vermoeid? Heb je last van verkrampte en pijnlijke spieren na een zware werkweek? Dan is een ontspanningsmassage erg geschikt voor jou. Maar ook als je prima in je vel zit, kan deze massage erg prettig zijn. Massage is geschikt voor iedereen die zichzelf goed wil (laten) verzorgen.

Ontspanningsmassage lijkt op klassieke massage. Het grote verschil is dat de focus op ontspanning gericht is. De massage is niet alleen voor sporters bedoeld, maar voor iedereen, jong en oud, of je nu veel of weinig aan beweging doet.

Wanneer ontspanningsmassage?

Heb je klachten, zoals spierstijfheid, spierpijn, vermoeidheidsklachten, slaapstoornissen of stress, dan kan massage techniek uitkomst bieden.

Natuurlijk kunt je ook bij Massagepraktijk Koetsier terecht als je geen klachten hebt, maar jezelf eens lekker wilt verwennen met een ontspannende massage.

Wat doet ontspanningsmassage?

  • ontspant de spieren
  • maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler
  • verbetert de bloedsomloop in de spieren en de huid
  • stimuleert de circulatie van lymfevocht, waardoor afvalstoffen het lichaam sneller verlaten
  • verhoogt het concentratievermogen
  • bevordert lichamelijke en geestelijke ontspanning

Ontspanning van het lichaam verzacht de gevolgen van stress, zoals spanningshoofdpijn, stijve nek, rugpijn, slaapproblemen etc.
Met een ontspannen lichaam kom je ook geestelijk makkelijker tot rust, zodat de negatieve spiraal van stress en stress-gerelateerde klachten doorbroken wordt.