hoe voel je je na een ontspanningsmassage?

Ons leven is continue heel druk. Het draait vaak om andere voor jou belangrijke mensen. En juist daarom is het heerlijk – en nuttig – om regelmatig een moment van rust in te bouwen in je drukke schema. Dus echt even helemaal niks…

Dan is een ontspanningsmassage erg geschikt voor jou. Maar ook als je prima in je vel zit, kan deze massage erg prettig zijn. Deze massage is geschikt voor iedereen die zichzelf goed wil (laten) verzorgen.

Ontspanningsmassage lijkt op veel klassieke massage.  De bewegingen zijn alleen rustiger en er wordt meer over de spieren gegleden. Het doel is het ontspannen van het lichaam. De massage is niet alleen voor sporters, maar voor iedereen, jong en oud, of je nu veel of weinig aan beweging doet.

Wanneer neem je ontspanningsmassage?

Heb je klachten als spierstijfheid, spierpijn, vermoeidheid, slaapproblemen of stress, dan kan deze massage vorm hulp bieden.

Natuurlijk kunt je ook bij Massagepraktijk Koetsier terecht als je geen klachten hebt, maar jezelf eens lekker wilt verwennen met een ontspannende massage.

Wat doet een ontspanningsmassage?

  • het ontspant de spieren
  • het maakt de spieren, pezen en gewrichten soepeler
  • het verbetert de bloedsomloop in de spieren en de huid
  • stimuleert de circulatie van lymfevocht, waardoor afvalstoffen het lichaam sneller verlaten
  • verhoogt het concentratievermogen
  • bevordert lichamelijke en geestelijke ontspanning

Stress verminderen

Met een ontspannen lichaam kom je ook geestelijk makkelijker tot rust, dit helpt de negatieve spiraal van stress gerelateerde klachten te doorbreken.