Home » Blog » Afslankmassage 1/6

Afslankmassage 1/6

gewicht verliezen

Ben al tijden bij Gertjan voor massage omdat ik daar zo lekker van ontspan (even weg uit het hectische leven) Heb ooit met Gertjan gesproken over cellulitis behandeling. Geen idee dat dit ook kon door middel van massage. Maar ja toen kwam hij met het verhaal over de afslank massage… Tien behandelingen en vanaf 5 behandelingen zie je al resultaat. Je verliest geen gewicht maar wel omvang (5-7 centimeter). Ik heb vrij dikke (cellulitus) benen en dit sprak me aan. Ik vroeg door en hoorde dit het intensief en in het begin pijnlijk was maar besloot het te proberen want hoe mooi zou het zijn…. Spannend maar gaan met die banaan!

Zaterdag 18 maart: eerste keer afslankmassage. Erg benieuwd natuurlijk Met mijn lelijke benen. Benen opgemeten: Rechter been 69 cm omtrek en linker 67cm. Ik ben mega positief.. wie mooi wil zijn moet pijnlijden. De eerste keer was met sommige handelingen best pijnlijk dat zal als het goed beter moeten gaan erg benieuwd.

Zondag 19 maart: goed water gedronken zoals afgesproken en verder geen nare gevolgen dus prima tot zover. Gertjan vroeg ook nog even over de app hoe het ging en was blij met de situatie (en dat ik netjes mijn water had gedronken) Zo en nu op naar de volgende behandelingen! Verder met deel 2