Home » Blog » Afslankmassage 2/6

Afslankmassage 2/6

Maandag 20 maart

gewicht verliezen

Tweede keer afslankmassage. Foto’s gemaakt Jeetje wat een lelijke benen heb ik vind ik zelf. Ben zo benieuwd :over 5 weken? Ik merk nu wel dit keer dat het erg pijn begint te doen waarschijnlijk door dat we er iets langer tussen moeten laten zitten. En mijn huid is best gevoelig en mijn benen zowiezo ook dus het is even afzien.. Behoorlijk wat last gehad erna dus ben ook wel benieuwd hoe alles de volgende keer weet gaat voelen deze keer was het echt even afzien kwa pijn en gevoeligheid. Maar volhouden! Ik heb er alle vertrouwen in..

Donderdag 23 maart

3de keer.. vandaag weer afslankmassage gehad. Ik heb het gevoel alsof het al veel minder pijn doet. Deze keer zorgt Gertjan er wel voor dat de hele pijnlijke plekken in mijn benen een beetje ontzien worden zodat mijn benen iets meer herstel tijd hebben. Het is fijn dat er even wat meer overleg is over wat ik wel en niet kan hebben is. Soms even een verandering kwa handeling zodat het beter te houden is. Na de behandeling eigenlijk weinig last gehad en …. Ik heb het gevoel dat ik al iets minder last heb met lopen, heb het idee dat mijn benen iets minder langs elkaar schuren en het allemaal wat steviger is. verder met deel 3