Home » Blog » Afslankmassage 3/6

Afslankmassage 3/6

gewicht verliezen

Maandag 27 maart,4de keer. Mijn benen voelen stukken beter aan met even wat dagen ertussen. Het voelt beter en strakker en het gekke is ik kan veel meer hebben. Hetgeen Gert jan in het begin deed en wat ie nu doet is echt een verschil van dag en nacht. Van het begin in de kramp schieten bij bepaalde handelingen tot nu met ontspanning dezelfde handeling ondergaan. Ik voel meer stevigheid in mijn benen en mijn billen en heb ook het idee dat als ik in de spiegel kijk dat ik echt verandering zie. Ik ben blij.

Donderdag 30 maart, 5de keer, Ik had er gewoon van te voren al zin in even heerlijk ontspannen zei ik tegen mezelf het geen waar ik in het begin zo tegen op keek heb ik nu allang niet meer.. De achterkant van mijn benen kan ik nog steeds beter hebben als de voorkant van mijn benen zal met de gevoeligheid te maken hebben we merken beide ook dat er meer kracht gezet kan worden tijdens de handelingen wat heel positief is want dat betekend dat de doorbloeding al veel beter aan het worden is. Sommige stukken en handelingen zijn zelfs prettig en ontspannend nu. Het idee van verandering is veranderd in zekerheid ik voel dat mijn benen stukken steviger zijn nu al. Belangrijk is en dat heb ik nu wel gemerkt dat als je ontspant dan gaat het veel beter en voelt het lekkerder aan als dat je gespannen ligt of aanspant omdat het gevoelig is. Vanaf volgende keer meten: spannend …. Verder met deel 4