Home » Blog » Afslankmassage 4/6

Afslankmassage 4/6

gewicht verliezen

Dinsdag 4 april 2017, 6de keer afslankmassage, We hebben mijn benen even opgemeten voordat we begonnen. Mijn rechterbeen is van 69cm naar 67cm dus 2 cm verschil en mijn linker been van 67cm naar 66cm dus ook alweer 1 cm verschil. Ik ben echt verbaast en positief verrast. Ik vind het echt gewoon spannend hoe het eind resultaat straks zal zijn. Ik ben er van overtuigd dat er dan nog meer verschil zal zijn. Heel erg spannend dus. De achterkant van mijn benen en mijn billen voelen vandaag echt heel erg prettig aan ik lig er zowaar van te genieten terwijl het er absoluut niet zachter aan toe gaat dan in het begin maar je merkt gewoon het verschil van je huid en hoe het aanvoelt stukken beter zachter en vooral veel soepeler. De voorkant van mijn benen blijven meer gevoelig als de achterkant merk ik dus dat is dan iets minder prettig maar vooralsnog is de voorkant ook veel beter de houden als in het begin. Ik merk ook gewoon hoe meer je zelf kunt ontspannen des te beter het gaat. Wederom weer een geslaagde afspraak.

Het lukte echt niet om deze week twee keer de massage te krijgen. Mooi balen want dat haalt het lichaam uit het ritme. We zien wel wat ik volgende week voel en zie. Heel misschien doe ik er nog een extra behandeling bij even afwachten wat er gebeurt met mijn benen …

10 april, Nummer 7 Ik heb de afgelopen week wel gemerkt met kleine dingetjes dat er verschil is gekomen in mijn benen wat wel ontzettend positief is vind ik. Als ik loop dan voelt het veel steviger aan en niet meer zo blubberig en dat is zo fijn als je loopt dat je weer wat fijner in ie vel kan voelen. Mijn broeken voel ik dat sommige langs mijn benen gewoon losser beginnen te raken. Als ik zit op geknield of in de kleermakerszit dan voelt het veel beter en waar het eerder binnen zeer korte tijd begon te slapen en te tintelen voel ik dat nu dus lang zo snel niet meer en dat is echt heel erg fijn. Voor de 7de keer lijkt het bijna wel of je immuun word voor de pijn ja je voelt het nog in de verte maar het stoort niet meer en met ontspanning is het gewoon ook lekker. Verder met deel 5