Home » Blog » Afslankmassage 5/6

Afslankmassage 5/6

gewicht verliezen

13 april, nummer 8 Benen nu 66,5cm en 65,5cm Dit keer is best gevoelig ben van mening dat dit absoluut komt doordat mijn lichaam wat gespannen is. Verder is het gewoon goed te doen dat verbaasd me toch hoe de structuur van mijn benen billen en huid veranderd is door de behandelingen heen. Sommige plekken op mijn benen zijn zeker meer gevoeliger en voel je dat er ook zeker nog winst te behalen valt. Ik merk dit zeker ook door dat ik veel minder last heb van de tintelingen in mijn benen als ik met mijn benen opgetrokken zit.

17 april, nummer 9 Vandaag eigenlijk niet zo heel veel informatie anders wat ik gewoon echt merk is dat ik tijdens de behandeling echt veel beter tegen kan en dat het voor 90 procent gewoon geen pijn/ gevoelig is of meer doet maar echt ontspanning is.. dus dat is wel heel erg prettig. De voorkant van mijn benen blijft zo ie zo wel gevoelig maar volgens Gertjan is dat ook logische omdat er minder spiermassa zit maar goed ik met mijn gevoelige benen heb daar nog steeds wel last van. Wat ik zelf heel mooi vind is dat ik niet meer van die witte benen heb maar doordat het nu gewoon stukken beter doorbloed is dat je gewoon een gezonde kleur op je benen hebt en niet meer het melkflessen idee. Heel prettig dus. Volgende keer is de laatste keer: foto’s en meten SPANNEND …. Verder met deel 6