Home » Blog » Afslankmassage 6/6

Afslankmassage 6/6

21 april , nummer 10

Het is even afzien vandaag voor de laatste keer. Genoten van de achterkant van mijn benen. En dan de voorkant blijft licht pijnlijk/behoorlijk gevoelig. Even doorbijten maar. We hebben de foto’s gemaakt en ik ben echt super trots op het resultaat. Ongelofelijk wat er behaald is mijn huid is strakker en steviger de structuur van mijn huid en benen zijn veel en veel beter mijn kont is strakker en de vorm is mooier. Ik vind het geweldig de foto’s spreken voor zich. Zelfs de broeken kan ik met gemak een maat kleiner kopen want dat heb ik nu ook echt nodig had niet verwacht dat het zo goed zou werken. Echt geweldig.

En nu de resultaten ….

been omvang van 69 naar 66 (links) en van 67 naar 65 (rechts)
En de cellulitis? We hebben foto’s gemaakt voor bij behandeling twee en aan het eind bij behandeling 10. Bij de foto’s bij behandeling twee hebben we belicht van boven om de cellulitis goed te laten zijn maar de benen waren zo goed als wit

Het resultaat

Het resultaat van de afslankkuur