Over Gertjan

Gertjan Koetsier

Mijn naam is Gertjan Koetsier en ben al jaren werkzaam in de IT. Ik ben getrouwd met Judith en samen hebben we vier kinderen in de puber leeftijd.

Ik kwam erachter dat het drukke IT leven, als je niet goed ontspanning inbouwt, veel (werk) stress veroorzaakt. Ook kwam ik door mijn functie steeds verder van klanten af te staan. Ik kon daardoor niet meer zien wat mijn harde werken opleverde.

Doordat mensen uit mijn naaste omgeving behoefte aan massage hadden en het op mijn verlanglijst stond ben ik begonnen met masseren. Ik vond het masseren zo leuk dat ik er “nooit” meer mee gestopt ben. Eerst begon ik met ontspannings– en klassieke massage maar later kwam er steeds meer klacht gerichte massages bij.

Kennis bijhouden is een must

Om iedereen zo goed mogelijk te helpen volg ik jaarlijks een of meer cursussen om nieuwe technieken te leren. Tevens train ik een keer per maand met collega’s. We oefenen niet alleen op nieuwe technieken maar we overleggen ook welke techniek we het beste in een bepaalde situatie moeten toepassen.

Extra aandacht voor de cliënt

Bij mij houdt een massage niet op als de behandeltijd voorbij is. Ik maak de behandeling gewoon af als dit nodig is.

Ook doe ik aan nazorg zodat er een optimaal behandelplan is als je voor een vervolgbehandeling langs komt. Ik overleg met collega’s en zoek ook naar mogelijke alternative behandeltechnieken die in dit specifieke geval wel/beter zouden moeten werken. Een actueel voorbeeld is de behandeling van coronaklachten.

Ook kan het voorkomen dat ik een cliënt doorverwijs naar een specialist bijvoorbeeld omdat klachten blijven terugkomen

Openingstijden

De openingstijden van het bedrijf zijn in de avond en in het weekend. Dit zal ook zo blijven als ik extra tijd ga masseren. Ik geloof namelijk dat er de mogelijkheid moet zijn voor massage na werktijd. En verder denk ik dat je niet echt van een ontspanningsmassage kan genieten als je erna nog allemaal klusjes hebt (dan is het ontspannen gevoel snel weg).

Massage is gewoon leuk om te doen

Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen herstellen of ontspannen op een natuurlijke manier. De goede resultaten en het contact met mensen maken het uitvoeren van dit leuke werk een ontspanning op zich. Nooit gedacht dat Gertjan de IT-er het werk als masseur zo geweldig zou vinden!!!

Ik hoop iets van dit plezier in mijn massages op jullie over te kunnen brengen.