Home » Over Gertjan

Over Gertjan

Gertjan Koetsier

Mijn naam is Gertjan Koetsier en ik ben al vele jaren actief in de ICT wereld. Ik kwam erachter dat dit drukke leven, als je niet goed ontspanning inbouwt, veel (werk) stress veroorzaakt. Ook kwam ik door mijn functie steeds verder van klanten af te staan. Ik kon daardoor niet meer zien wat mijn harde werken opleverde.

Doordat in mijn omgeving mensen aan massage behoefte hadden en het op mijn “bucket list” stond ben ik begonnen met masseren. Ik vond het masseren zo leuk dat ik er “nooit” meer mee gestopt ben. Eerst begon ik met ontspannings– en klassieke massage maar later kwam er steeds meer klacht gerichte massage bij.

Kennis bijhouden is een must

Om iedereen zo goed mogelijk te helpen volg ik jaarlijks een of meer cursussen om nieuwe technieken te leren. Tevens train ik een keer per maand met collega’s. We oefenen niet alleen op nieuwe technieken maar overleggen ook welke techniek we het beste in een bepaalde situatie moeten toepassen.

Extra aandacht voor de cliënt

Bij mij houdt een massage niet op als de behandeltijd voorbij is. Ik maak de behandeling gewoon af als dit nodig is. Ook doe ik aan nazorg zodat er een optimaal behandelplan is als je voor een vervolgbehandeling langs komt.

Openingstijden bedrijf

De openingstijden van het bedrijf zijn in de avond en in het weekend. Dit zal ook zo blijven als ik extra tijd ga masseren. Ik geloof namelijk dat er de mogelijkheid moet zijn voor massage na werktijd. En verder denk ik dat je niet echt van een ontspanningsmassage kan genieten als je erna nog allemaal klusjes hebt (weg ontspannen gevoel).

Massage is gewoon leuk om te doen

Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen herstellen of ontspannen op een natuurlijke manier. De goede resultaten en het contact met mensen maken het uitvoeren van dit leuke werk een ontspanning op zich. Nooit gedacht dat Gertjan de ICT-er het werk als masseur zo geweldig zou vinden!!!

Ik hoop iets van dit plezier met mijn massages op jullie over te kunnen brengen.