Gertjan Koetsier staat klaar voor een massage

Mijn naam is Gertjan Koetsier en ik ben vele jaren actief in de ICT wereld. Ik kwam erachter dat dit drukke leven, als je niet goed ontspanning inbouwt, veel (werk) stress veroorzaakt. Ook kwam ik steeds verder van klanten af te staan waardoor ik niet meer kon zien wat mijn harde werken opleverde.

Doordat in mijn omgeving mensen aan massage behoefte hadden en het op mijn “bucket list” stond ben ik begonnen met masseren. Ik vond het masseren zo leuk dat ik er “nooit” mee gestopt ben. Eerst begon ik met ontspannings– en klassieke massage maar later kwam er steeds meer klacht gerichte massage bij.

Om iedereen zo goed mogelijk te helpen volg ik jaarlijks een of meer cursussen om nieuwe technieken te leren. Tevens train ik een keer per maand met collega’s. We oefenen niet alleen op nieuwe technieken maar overleggen ook welke techniek we het beste in een bepaalde situatie moeten toepassen.

Bij mij houdt een massage niet op als de behandeltijd voorbij is. Ik maak de behandeling gewoon af als dit nodig is. Ook doe ik aan nazorg zodat er een optimaal behandelplan is als je voor een vervolgbehandeling langs komt.

Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen herstellen of ontspannen op een natuurlijke manier. De goede resultaten en het contact met mensen maken het uitvoeren van dit leuke werk een ontspanning op zich. Nooit gedacht dat een ICT persoon het werk als masseur zo geweldig zou vinden!!!

Ik hoop iets van dit plezier met mijn massages op jullie over te kunnen brengen.