Reviews

Wil je weten wat klanten van mijn massages vinden? Lees dan hieronder hoe klanten mij waarderen op zowel Google als Facebook.


Google

5.0
Gebaseerd op 44 Reviews
google
Merian XXX
3 januari 2024

Na 3x huisartsenbezoek, met Google, massagepraktijk Koetsier gevonden. Na 2 gerichte massage's ben ik helemaal van de pijn af! Heel kundig en accuraat. Echt een aanrader om naar deze massagepraktijk te gaan

Goede massage, werkt doelgericht en is zeer deskundig. Top adres voor de juiste massage.

google
Belinda Nobel
7 november 2022

Na jaren geen tijd voor mijn eigen lichaam te nemen, was het nu toch echt tijd. Ik kwam na een zoektocht uit bij deze praktijk en kon super snel terecht. Er werd/wordt goed naar mijn klachten geluisterd en hierop ingespeeld. Doordat ik weinig tot geen tijd aan mijn lichaam heb besteed, heb ik veel behandelingen gehad, maar zeker met resultaat, waarvoor ontzettend dank! Ik blijf zeker terugkomen!

google
Kimberley Lipman
16 juni 2022

Van de week voor het eerst een massage mogen ervaren van Gert Jan nadat ik een cadeaubon had gehad. Gert Jan weet wat hij doet en het was een heerlijke massage, echt een aanrader!

google
Claudia Arts
20 mei 2022

Wederom een heerlijke ontspanningsmassage gehad van Gert Jan. Heerlijk, hij doet dat zo goed, fijn en netjes! Binnenkort zie je me weer!

google
Isabel Koetsier
14 februari 2022

Professionele masseur die veel kennis heeft van het menselijke lichaam. Met slechts een paar behandelingen waren al mijn klachten verholpen. Door een bindweefsel massage van een periode van 10 weken ben ik zowel op mijn benen en buik veel centimeters kwijt! De hot-stone- en ontspanningsmassage zijn echt een aanrader voor iedereen! Beste massagepraktijk van Nieuwegein.

Facebook


facebook
Regina Landzaat
Aanbeveling
5 december 2022

Enkele weken bij Gert Jan onder behandeling geweest. Super fijne persoonlijkheid, goede sfeer, enorm veel aandacht en kennis, leergierig, kijkt zoveel verder dan enkel de klacht. Ik ervaar na een aantal behandelingen meer bewegingsvrijheid dan ooit tevoren. Ik kwam voor een uurtje heerlijke massage, ontspanning, en sloot af met een lichaam dat dankzij Gert Jan enorm veel prettiger werkt.

facebook
Kimberley Van Mansom - Lipman
Aanbeveling
16 juni 2022

Afgelopen vrijdag heb ik samen met mijn man een massage mogen ervaren van Gert Jan. Hij heeft een mooi ingerichte praktijk met rustgevende muziek waar je al rustig van wordt bij binnenkomst. De massage was top! Combinatie van ontspannen en toch ook de pijnpunten aanpakken die ik had. Een aanrader om daar eens een massage te nemen!

facebook
Daniella Pot-van Maanen
Aanbeveling
24 oktober 2021

Al heel lang last van pijn in mijn rug waarvoor ik verschillende massages heb gehad elders. Deze werkten nooit echt. Bij Gertjan geweest die mij behoorlijk onder handen heeft genomen maar het was zeker de moeite waard. Hij heeft mijn rug weer een stuk losser gekregen. Superfijn, en dat al na 3 behandelingen. Als ik weer eens last krijg van mijn rug weet ik naar wie ik toe ga. Heel erg blij met Gertjan!!!

facebook
Marion Coenen
Aanbeveling
2 augustus 2021

door corona zat mijn middenrif vast en had ik veel pijn met ademhaing. gertjan heeft mij heel goed geholpen. denkt mee in oplossingen. zeker een aanrader

facebook
Paulien Bennink
Aanbeveling
10 juni 2021

weet wat hij doet! helpt je van je klachten af! aanrader!!!

facebook
Chantal van Tuijl - Gijsen
Aanbeveling
25 december 2020

Bij Gert Jan terecht gekomen met pijn onderin mijn rug. Hij had al snel door welke spier moeilijk aan het doen was. Dus een behandeling gestart om deze spier los te krijgen ( kreeg zelfs filmpjes via de mail hoe ik zelf deze spier kon oprekken, super fijn) Ook gelijk mijn schouders, nek en rug losgemaakt ( want daar had ik eigenlijk ook best last van) Gert Jan was heel eerlijk en vertelde me dat er waarschijnlijk meer behandelingen nodig waren. Dus uiteindelijk 3 x geweest en jeetje wat een verschil. Heb veel minder pijn en het gaat super goed. Heel blij dat ik bij Gert Jan langs ben gegaan.