Reviews

Wil je weten wat klanten van mijn massages vinden? Lees dan hieronder hoe klanten mij waarderen op zowel Google als Facebook.


Google

5.0
Gebaseerd op 21 Reviews
google
Belinda Nobel
7 november 2022

Na jaren geen tijd voor mijn eigen lichaam te nemen, was het nu toch echt tijd. Ik kwam na een zoektocht uit bij deze praktijk en kon super snel terecht. Er werd/wordt goed naar mijn klachten geluisterd en hierop ingespeeld. Doordat ik weinig tot geen tijd aan mijn lichaam heb besteed, heb ik veel behandelingen gehad, maar zeker met resultaat, waarvoor ontzettend dank! Ik blijf zeker terugkomen!

google
Kimberley Lipman
16 juni 2022

Van de week voor het eerst een massage mogen ervaren van Gert Jan nadat ik een cadeaubon had gehad. Gert Jan weet wat hij doet en het was een heerlijke massage, echt een aanrader!

google
Claudia Arts
20 mei 2022

Wederom een heerlijke ontspanningsmassage gehad van Gert Jan. Heerlijk, hij doet dat zo goed, fijn en netjes! Binnenkort zie je me weer!

google
Isabel Koetsier
14 februari 2022

Professionele masseur die veel kennis heeft van het menselijke lichaam. Met slechts een paar behandelingen waren al mijn klachten verholpen. Door een bindweefsel massage van een periode van 10 weken ben ik zowel op mijn benen en buik veel centimeters kwijt! De hot-stone- en ontspanningsmassage zijn echt een aanrader voor iedereen! Beste massagepraktijk van Nieuwegein.

google
F. Boujli
19 januari 2022

Een ervaring rijker!

google
MauwMauw
16 september 2021

Via de huisarts de tip gekregen om me te laten masseren. Heeft erg geholpen! Zeer vriendelijk en een fijne sfeer! Zeker aan te raden.

Load More

Facebook


Sorry! We could not get any reviews