Home » Blog » APK nodig?

APK nodig?

APK controleWe vinden het allemaal heel normaal om met enige regelmaat naar de kapper te gaan als zorg voor ons haar. We gaan met enige regelmaat naar de schoonheidsspecialiste om het gezicht te laten verzorgen. Of we gaan naar de sportschool om spieren te trainen, af te vallen en/of een gezonde levensstijl na te streven.
Maar wie zorgt er voor jouw lijf in totaliteit? Juist een therapeut die jouw lichaam als één geheel benaderd tijdens een massage of lichaamsgerichte therapie. Helaas is zorg voor het lijf in totaliteit op deze manier nog niet maatschappelijk ingebed.
Een massage of therapeutische behandeling zou net zo noodzakelijk moeten zijn als de APK voor je auto. Het hoort net zo normaal te zijn als de maandelijkse kappersbeurt.

Wat is het jou waard om letterlijk en figuurlijk goed in je vel te zitten? Waar geef jij je geld aan uit? En als je geld uit geeft om gezond te worden en/of blijven, hoe doe jij dit en wat werkt voor jou goed? En waar laat jij het liggen om goed voor jezelf te zorgen? Laat eens van je horen: ik ben heel benieuwd ….